need help vs items
если чё - с баблом проблем нету Smile свисниш - насыплю Smile поты у химки канешно вкусные... на 50% крепче магазинных, но я своих ботов посадил на самогонные поты.. так они их поджерают добряче так Smile)) но зато духнуть стали раза в 3 меньше чем на мясе Smile
Reply
Бабло це класно, я би собі взяв ще і своїх би новеньких підігрів тоже, бо дав по 1.5кк і шмотом який міг тоже. але памятаю як ці КК йдуть на всьо + поти то це жесть. мені 2кк хватало на 70-78 лвл певно, але я качався на вищих лвлах тим і поти їв) мені 6кк дати їм ще по 2кк, а на мене ще хватає є 4м і вродіби 4-5м в банку аби коли в них гроші закінчаться дати іншим героєм і до них не бігти з локи на якій є)

за поти, лише СП, а хп того купити можна. а на 1к потів 1кк - це норм

і ще я хз АОА б, в вас його як простого луту, а моїм новачкам майбутнім би підійшло ( я всі що ти мені дав то вже мужикам роздав)

тай все, луки по КД буду збирати і десь на днях ще більше розберусь з ботами (бо це я бачу маст хев) просто тупий в тому як пробка і нічого мені не помагає стати розумнішим в тому))) навіть відосіки)
Reply
кароче ти мене меценатиш а я нових гравців))) тільки що ще одного найшов)
Reply
у кожного своє покликання Smile))
Reply
я шось тупанув і не шарю як в приват написати)
слухай а ше можеш підкормити нас хоч з 10кк чи ні? бо я ось пороздавав і знов пороздавав, мені то на себе норм хватає маю 3кк і стрілои то і сьо... а решту хз що з хлопцями. Скоро підем бити райдріки... думаю всім тре вони, як вибєм собі 2 шт. то може і вам понабиваєм та і кач норм типу можем бігати. Ось таке)))
хоча я бачу що в ГМа чи в тебе багато ЛК є, і він з часом точно на райдріки може їх кинути))) ну але треба аби підкачались

скажу так аби стидно не було:
хочете норм ГВ? корміть нас поки ми тупєйші не шарим як поставити фармити своїх ботів бо вмієм лише поки аби просто бив кріпів))))
а ми дойдем якось там і ше по писку зможем дати)))нас багато людей... вродіби в моїй гільдії 5 людей вродіби... але хтось посадки там фігачить і 1 є який тоже грає - ми стараємось)))

якщо що ще попросити хочу (вже орідаконів не прошу) дай МП СП як воно тут)))) я хлопам пороздаю... ти дав 1к+ і в мене ще досі 20 штучок є)))
Reply
то тобі давати Дропси? маю на двох акк певно з 10 штук
Reply
да, потом какнибудь, пока не горит... щас пока не до игры особо... и так тут наскоками
Reply
ты к стати там ппе выбиваешь? нашел у себя пару штук, могу скинуть
Reply
ага я вибиваю... але вибив лише Дропси і пікі бо невмію поставити аби лише ППЕ били))). а я якраз хоть дропсів накидаю

маю 30 штук дропсів 25 дати можу)))
Reply
https://github.com/uaOpenKore/uOK207/blo...ontrol.txt
Code:
PecoPeco's Egg 0 0 0
по умолчанию они запрещены на атаку нужно сделать 1 0 0
а других прописать и запретить атаку, глобально не запрещай - плохая практика
там главное смотри в самом боте как он мобов подписывает, а то в разных версиях поразному они подписаны
Reply
в этой версии можно делать слоты за элуниумы и зени?
Reply
http://uaro.kiev.ua/forum/showthread.php?tid=62
я не нашел
Reply
Как поставить два бота?
Reply
ты точно герой поговорки: " один дурак может сотню мудрецов загнать в тупик" Smile
ты о чём???
запустить 2 программы пробовал?
или ты хочешь их в патьку поставить?
или тупо что бы где-то стояли?
а одного получилось?
а второго и не попытался?
Reply
(19-06-2024, 12:10 AM)Sergio Wrote: ты точно герой поговорки: " один дурак может сотню мудрецов загнать в тупик" Smile
ты о чём???
запустить 2 программы пробовал?
или ты хочешь их в патьку поставить?
или тупо что бы где-то стояли?
а одного получилось?
а второго и не попытался?

Ошибку выбивает когда вторую прогу открываю (Critical ERROR)

Одного получилось, но не знаю как сделать что бы он пользовался потами и навыками!
Reply
1. в теме по шмоткам - обсуждаем опенкору. ты форумом не умеешь пользоваться? соображалку включай, или тебе лет 12 от роду?
2. давай как все:
копируешь текст ошибок в пост, можно скриншотом
готовся конфиги показывать/править
если полез новую прогу изучать, так не линись читать нормально и смотреть ссылки которые там прилеплены
https://uaro.kiev.ua/forum/showthread.php?tid=9
https://uaro.kiev.ua/forum/showthread.php?tid=10
https://github.com/uaOpenKore/uOKfiles/t...in/control
3. и это я даже не говорю лезть в гугл или темболее на сайт опенкоры Smile
Reply
(19-06-2024, 01:05 AM)Sergio Wrote: 1. в теме по шмоткам - обсуждаем опенкору. ты форумом не умеешь пользоваться? соображалку включай, или тебе лет 12 от роду?
2. давай как все:
копируешь текст ошибок в пост, можно скриншотом
готовся конфиги показывать/править
если полез новую прогу изучать, так не линись читать нормально и смотреть ссылки которые там прилеплены
https://uaro.kiev.ua/forum/showthread.php?tid=9
https://uaro.kiev.ua/forum/showthread.php?tid=10
https://github.com/uaOpenKore/uOKfiles/t...in/control
3. и это я даже не говорю лезть в гугл или темболее на сайт опенкоры Smile

Ладно розберусь, просто слишком много переводить и ссылок как-то упростили бы))
Reply
може маєш ще пару матірів?

а ще муфлери, або маєш сам заточені не потрібні +6+
Reply
Можна попросити меценатську допомогу?

мені головне чим більше Орідаконів та Елунімів, можна і шмотки які б точити, можливо є щось в муфлер норм поставити
Reply
нужно почиститься Smile ща электрику вырубить должны - вечером спишемтся.
Ориков сотню-две подкину... с элой неочень было вроде... вы там сильно шмотик переводите.... нормально точить нужно только на 70 джобе, а так безопаска, ну как максимум +1/+2 и не более
денег подкопилось уже
короче - вечером/ночью, а то работы скучной на пол ночи точно есть
Reply
20^38 і мені включили світло))) незнаю чи до 21:00 чи до 22:00
та ми хіба ХБ точимо а інші всі шмотки +4 деякі пробую +5+6
Reply
я чекаю тебе в мене певно лише 12 хв.....

вже 22621 а ще є... ще трошки буде получається до 00:00... може якось зустрінемось а я в чат рулетку побігаю поржу з росіян
Reply
ты в онлайне?
как обычно в пай арч приходи
а то я в статистике тебя в онлайне не вижу
Reply
я зараз онлайн) на 40 хв лише до 14:46

потім вже десь вечером буду напевно, по можливості електропостачання
Reply
дом ушел - гном пришел)
Reply
зараз маю лише 20 хв по графіку... і аж до 23:00 світла немає бути

дивно но ще є світло ще певно до 19:00
Reply
посади чара в пай арче, что бы я видел твой онлайн. у меня тоже история с напругой
Reply
сиджу)

світло щось сьогодні не виключали навіть - дуже дивно
Reply
маєш orc Skeletoon карти? чим би побільше?
Reply
не там не бегал вообще
Reply
доречі щось не замічав, в тебе аватарка гільдії і тут це політичної партії Свобода? вродіби там така була колись якщо не помиляюсь
Reply
ну вообще-то кулак вверх - это жест был у Че Гевары, я взял самый популярный рисунок кулака с большим пальцем в инете, перекрасил и обрезал Smile)) аж понравилось...
а что там наши гандонские-недополитики делают мне ваще похеру, пусть хотю хуи себе ресуют - насрать Smile
ну тут в символе много вариаций контекстного символического дуализма. НацФлаг, святой кулак/пронзает тьму, ну и всякая такая ерундень... мне сначала название пришло интересное - выбрал испанский, классно звучит, а то латынь както заезжено Smile
Reply
та Латинь це на 4 місці по крінжу
1-Китайська
2-Японська
3-Арабська
4-Латинська

треба щось тут створити аби лише спілкування було, можливо ти створиш ти як зам Гм напевне тут. до тебе потягнуться

ще зразу добавлю:
Можливо добавити з часом НПЦ на деяких локаціях з квестами на ЕКСПУ?
Вбий 1000 райдріків получи 1кк Досвіду - це просто приклад без матиматики)

і ще в одному РО бачив що 15 карт можна було обміняти на ОКА

типу тут 15 це мало напевно бо в вас міліони їх... це просто думки в слух

тупа ідея вже визнаю

ще тут було, типу за Точіння пост, але його видалили або я ненайшов.

питання ще по кастомних предметах чи можливо зробити другу вкладку в альт +q на предметах котрі просто роблять вигляд але нічого не дають (без донату звичайно квести чи ще щось)

за ковальство найшов, сорі що зробив тут переписку))) просто нема де більше)
Reply
не вижу смысла... кора нормально справляется... у меня данца, бард, и химка - по самой тупой прокачке за 4 месяца выходят на ребёз... ну сина кнайта и пристов без больших напрягов и на несложных локах за 2 месяца вывожу... ну просто нужно немного знать где какие мобы и как проще адаптировать вепон чаров для прокачки, и это даже без адоптации особой броньки, аксесы ну так сяк... как придётся уже... это пока сервер не разыгран и нету ковынного оружия точеного, когда будет то это ппц ваще будет... он у админа мнтрейд кузнец за месяц ремортнуля на котиках с мамонитом... я все деньги по сути вам сливаю Smile жалко в мамонит вбрасывать Smile и за 2 точно также сделал 99й транс лвл... и это без особых заморочек и усилий Smile ну вот руками если играть... то гдето на расслаботе 2 месяца на реморт, и 3-4 на 99транс... короче то что вы там мучаетесь так долго ну это показатель что просто делаете не правильно Smile избалованные современным ро... и если немного упираться то всё можно сделать, у меня уже 2 карты 9хвоста и 1 карта шиноби есть и это всего за 4-5 месяцев Smile))
Reply
в нас інша історія, но перше скажу тобі:
Твої гроші пішли на даному часі +4 Онлайн живих людей і нову можливо конкурентну гільдію

Ми граємось в кайф і довго іменно я з ботами возився, з качом в мене все норм знаю де качатись і тк.д. но забив болт на місяць напевно... тому ще не снайпер, але тепер бот настроїний і я мінімально можу конфігувати його - то це не так довго буде до снайпера)) Завтра ще покажуть мої як Паті зробити з ботів ( читати і думати самому я занадто тупий сорі)

так що можеш ГМу тикати пальцем в Гільдію і говорити: це я їх створив! (ну це грубо, але ти зрозумів про що я)

з нашої гільди 1 пішов на Нуль, а другий Алтерелист

І я вже не так часто дивлюсь за новенькими аби їм помагати, але кажу зразу: всі твої гроші ідуть на утримання живого онлайну, я кожному помагаю тут кого бачу і мені нічого їм не шкода) Навіть підбираю сміття яке викидаєш коли чистиш сундук, аби не вважатись знахабнілою людиною

Від мене та моєї Гільдії тобі величезна подяка))) Особливо за гривні, шмотки які можна точити, та особливо за дифіцит - тим чим можна точити))) Лафкаєм тебе (це ж 2006 значить ЛаФкаєм)

Коли з часом зробите норм ГВ і ми будем тримали центр пронтери скажеш ( це я їх зробив)

типу за ГВ ти зрозумів як би було правильно, Напевно 3 замки в пронті поки ось так мало людей або й 5ть. і всі решту по 1му, бо дуже багато ОКА вибивають всі зараз, це бажано змінити пошвидше якщо можливо
Reply
луче бы отзывы отписали
https://uaro.kiev.ua/forum/showthread.php?tid=29
1 отзыв в 1 день от одного согильдийца - лучше напишите там спасибо, чем десять раз здесь... сервер это проект админа, а форум это уже моя забава, потомучто админу некогда и проблем без форума хватает... а у меня это уже привычка от работы - саппортить всё подряд Smile)))
Чем больше рейтинг будет в инете, тем больше будет людей приходить.... тем больше я смогу на форуме побанить Smile)) болбесончиков ггггг Smile))
Reply
все зрозумів

"Бей пасуду я плачу"
Reply
(17-07-2024, 10:01 PM)Sergio Wrote: луче бы отзывы отписали
https://uaro.kiev.ua/forum/showthread.php?tid=29
1 отзыв в 1 день от одного согильдийца - лучше напишите там спасибо, чем десять раз здесь... сервер это проект админа, а форум это уже моя забава, потомучто админу некогда и проблем без форума хватает... а у меня это уже привычка от работы - саппортить всё подряд Smile)))
Чем больше рейтинг будет в инете, тем больше будет людей приходить.... тем больше я смогу на форуме побанить Smile)) болбесончиков ггггг Smile))

Привіт, друже, допоможи трошки з зенями. нік у грі irondein
Reply
легко только ты еще когда бываешь пиши?
Reply
я буваю тут, зараз хочу взнати коли ГВ шукаю) але це не дуже часто раз в пару днів. я ще нових шукаю але грошики закінчуються 10к потів 12кк грн а пріста поставити йому нема як)) бо пріста немаю поки що)але фарм йде і карти трішки падають, вже 1 мінотавра маю і 1 пасану ще матіра вибив і мардука) ну і продався за 30кк внесків в ханта - продав на 5кк луту))))

ще питає мій согілдник чи є в когось Чайники (3) слотові? хоч штук з 15, або я бота поставлю туда і вибю йому

і ще запитання про ГВ (вже найшов коли і як)
типу ті замки забиратись будуть пізніше? типу під наш Онлайн аби не було 100500 замків а було наприклад 10 максимум.

ще 1 запитання (тут вже ніби як чат наш) буде 1 ГВ без Ботів? тобто лише ручками? берем ліпших героїв, альтаб можна Пріста бафати перед замком (єдиним Пронтера центр) і йдем битись в Фаєр Плей як воно є) - я думаю це дуже крута ідея

бляха запитань ще пару є поки одне:
Мінотавр Карта - це типу як робити лук? ну зброю з ним? 4 карти тоже ставити не можна як і Гідри і тк.д.? чи ізза того що там % меньший? і якщо 3х1 то яку +1 карту? СВ не поставиш він по середніх монстрах. Може памятаєш як цієєю картою користуватись і на які локації?

Одна голова добре а дві ще ліпше
Reply

Vote for me: #1 #2 #3 #4 #5 #6 #7 #8 !