19-04-2024, 09:27 PM
maybe any have much Composite Bow (3) or composite bow (4)
thanks you
nickname in game
Untouchable
thanks you
nickname in game
Untouchable
need help vs items
|
19-04-2024, 09:27 PM
maybe any have much Composite Bow (3) or composite bow (4)
thanks you nickname in game Untouchable
22-04-2024, 07:56 PM
Maybe OAB? maybe i can buy it for zeny...
24-04-2024, 10:38 PM
у меня есть с десяток+ Great Bow [3]
если я тебя увижу в онлайн статистике, то напишу в личку... если ты себя скрыл, то тогда пиши время время для контакта, или хз как
25-04-2024, 01:30 PM
безпоняття скритий я чи ні.
зараз онлайн з пару годин буду потім пару днів не буде мене
25-04-2024, 02:36 PM
дуже дякую тобі
25-04-2024, 03:25 PM
за пару дней еще на собирается
![]()
25-04-2024, 03:31 PM
то я можу спокійно їхати в село дрова рубати )))
29-04-2024, 07:13 PM
я не знаю як так вийшло нол я вже в якийраз бухий з тіпампи з нуля.... шо робити хз вже слава Богу дома і без них)))
01-05-2024, 12:58 PM
Всем привет! Админ можешь пожалуйста сделать команду #main что б можно было общаться в мире с теми кто онайн!Спасибо!
01-05-2024, 06:47 PM
02-05-2024, 11:21 PM
треба +8 один заточив... 8 було +8 і ніодин +9 не пішов лишив +8 один... можу зара а можу завтра бути до18 години певно а потім вже аж в ПН
потрібні)))) надіюсь ти не продав мені +10 2 лука тре таких зробити))
можу тобі кліпу дати слотову якщо потрібна коли будеш луки давати мені)
07-05-2024, 05:48 PM
у меня есть такое
![]()
11-05-2024, 09:58 AM
guys can you give me emperium xD
11-05-2024, 10:09 AM
Yes, how can I find you in the game?
Now I can use 2 chars to transfer items: Doctor or Medic. They're both in Yuno
11-05-2024, 12:18 PM
18-05-2024, 02:26 PM
я тоже емперіум хочу)))) маєш ще 1?))) бляха мене 20 днів не було десь в грі.... мусив дрова рубати а потім складати.... і вийшло 2 прицепа то дуже багато
18-05-2024, 03:06 PM
![]()
ти сьогодні будеш грав? бо я вот буду може луків мені ще набив і імперіум даш)))
і сьогодні може з ботом розберусь аби на ППЕ послати ще хочу запитатись чи у всіх є така проблема, що після виходження повністю з РО зникають всі розставлені скіли і там стріли і тк.д. з ф12
23-05-2024, 11:29 AM
anybody have dranilian cards? x2?
так мені ще луки треба я хочу хоч 1 заточити +10 а вище +8 ніколи не виходить - вже схарився аж а в ліпшому випадку х2+10
23-05-2024, 04:43 PM
(22-05-2024, 08:41 AM)eer23 Wrote: ще хочу запитатись чи у всіх є така проблема, що після виходження повністю з РО зникають всі розставлені скіли і там стріли і тк.д. з ф12 по моему, этот клиент пишет в реестре настройки ф-панелей - тебе нужно: 1. запускать игру с правами админа. 2. проверь что бы на папке с игрой не было файлов с ограничениями на запись... ну по-мому нам это не важно, но может где-то не создается темповый файл какойнить... 3. попробуй подергать настройки игры через setup+ - оно продублирует настройки в еще одной ветке реестра... там хз - с разными билдами винды игра в разные ветки пытается настройки писать/читать 4. у меня есть прикол с видео драйвером в винде 11 - короче я игру держу на рабочем столе, она более корректно работает - из других папок (с диска С:, моих документов или загрузок, игра запускается с какими-то ограничениями по системе... короче еще сам не особо разобрался в чем суть.
23-05-2024, 08:50 PM
я з рибалки з ЗСУшниками рибачив... напоїли трішки, завтра попробую а так то райдріки бю як довбо... нашо?
ше з тим ботом розібратись зараз буду дивитись чи відписали)
мужики, я дійсно виьачаюсь бо не вмію в ті боти грати.... я завжди на офах грав і в тому всьому я тупий пздц... попрошу тебе дати ще хілок якщо маєш багато.. хоть 1к більше не тре: ще 200 залишилось... мана тоже залищилась 900 і тк.д. на хантері не відчутно. сцукаа настрою того бота і зроблю ґЛК або паладіна, а як я вживу граю то певно гостінг карту або ангелінг вибю.... п.с. продам вінги))) за щось... но мені головне аби Адмін серверу в нього ж точілка є... заточив ті луки які ти мені даєш +10 2 шт. на драніліани і на ППЕ на які я бота хочу поставити... зара бю райдріки аби карта впала на свордмена.. ще не ріхив ким буде... якщо бот заканає то ЛК якщо ні то ГК Круз....кароче вибачай я часто таке пишу))) но допомога пішла навіть на 2+ тому що в гільду яку я створив з МОТРі в якій був 1.5 роки є ще 1 військовий і все що ти мені дав кінжали я віддав йому))) окрім двох на свордмена бо йому на зіфа не підходить....
ну всьо вибачаюсь за повідомлення але якщо маєш можливість дай ще потів мені... в мене 200 залишилось а на сп чи ману ти дав багато.... ще з 1к є. настрою ботів хоть ППЕ набю і круза або найта вкачаю))) він просто грає на Рога я апсолютно все відда йому))))) лишились 2 отих двох ручних мечів..... кароче хочу бота вміти користуватись... аби я наханті грав а бот ППЕ бив може Гідри .... пезда чесно як вам легко... я то всьо в свій час роблю((( але щераз дякую вам і можливо, можливо ви заточете мені +10 той лук було б просто пикрасно і я вам би дуже дякував бо мене +* йде і є 1 лук... но на +9 ніодин не пішов маючи лаку 50+ знаю можна міняти але я як на МОТРІ робив)))
нихера не понял.
Потов накинуть могу админ тебе ниче точить не будет ![]() ![]() Если речь идет про оружие 3 и 4 уровня то точить можно на +5, дальше лучше адавансом с 70 джобом иначе там шанс маленький, ну до +8 еще можно не сильно дорого заточиться. Но если ты 1 чаром играешь, то это тяжко, натаскать нужный лут в нужном количестве. Я тя ваще нипанимаю, не хочешь играть ботом - играй руками. хочешь - садись и разбирайся. +++ По ковке и заточке я статейку гдето закидывал там была версия чуток позже описана чем у нас, но в целом можно использовать как гайд
24-05-2024, 03:16 PM
я ніц не поняв шо ти в приват писав, я сьогодні вдома але з будуна невеликого))
24-05-2024, 10:10 PM
Сергію, твої поти мені дають життя на цьому сервері.... бігаю фігачу і жру як дикий))) щераз дякую тобі
If any one have x2 Dranilian cards Hydra maybe x3 PPE x3 please say me i needed this... im stupid and i cannot use bots.... and maybe Cross bows or Composit Bows
25-05-2024, 08:28 AM
карты гидры есть
27-05-2024, 03:59 PM
будеш сьогодні онлайн?
27-05-2024, 04:30 PM
да
27-05-2024, 04:40 PM
ну бабок забагато дав, як завжди дякую:3
27-05-2024, 07:24 PM
на вайт поты потратишь всеравно
![]()
і на заточку лиш вибити чим заточувати)))) завжди щось не то аби розібратись з тими ботами
але скажу зразу +8 і три гідри той лук - фігня повна.... ліпшого немаю щоб точити то таке))) треба було +10 робити бо ХБ +7 має на 50-150 меньше урону з дабл стафу по райдріках... але десь на 50-60 з простого урону більше +8 з гідрами має (тобто /nc) cтрільба
хочеш дам тобі Ангел вінги в мене 2 штуки, я хотів канешно зробити з них вінги на вуха, але ше вибю))) хоть дякую тобі нормально скажу - їх вродіби ніхто на сервері не має
а ти пошлеш собі вибивати ботів Вуха Ельфа і буде айтем +1 чи 2 стр вже не памятаю +1 деф на вуха. ще може і мені вибєш))
27-05-2024, 09:18 PM
Смотри, https://my.uaro.kiev.ua/item/view/?id=1708 лук атк 50, вепон лвл 2, заточка на +10 = +30, а заточка на +8 = +24
ну на самом то деле не сильно большая разница, особенно в отношении от базового урона... со всеми остальніми модификаторами єто всеравно будет до 10% в уроне... https://wiki.free-ro.com/%D0%97%D0%B0%D1...0%BA%D0%B0 возьми на калькуляторе прикинь - єто же всё легко просчитать... Ты не много не о том думаешь вообще по игре... Это кошерный РО, до обрезок, и уж темболее без третих проф. То что ты думаешь это уже в третих профах всё накидано. Первоначальная идея РО заключалась в сугубо партийной игре, где должна быть патька ну в среднем 10 человек, и какминимум должно быть 4-6 проф хотя бы, что бы были и усилители и разные скиллы. Т.е. она очень была партийная, в эпизоде 12.0 эту суть начали ломать, потому что, хайперам не нравится играть в патьках, ну и гравита пошла по пути зарабатывания бабла... а в реневале вообще вся идея перфекционизма билдов и эквипа была сломана... точи +20, за бабло... ну я барду балалайку магазинную 2го лвл до +9 заточил на 40 джобе... ну перевел кажысь штук 30 или 40 балалаек... данце на +7 или +8 ваще на 10 хлыстах сделал.. ну что тут 2 лвл, тут же не суть в этом... по перфе здесь берется топ вепон, вытачивается в +10 и сагом/пристом энчантишь на элемент - вот у тебя будет только так максимальный дамаг (ну + бафы, еда, касты и всё остальное) Темболее сервер то нулячий, еще нужно раскачигаривать.... В аттаче смотри внимательно, там только авака скрыта, т.е. то что ты строишь сильно узко-применительно, мой вариант на хантербове более универсальный, да и по факту производительнее в результате, ну по заточке, да немного геморнее, но всеравно нужен снайпер с 70 джобом... а если по перфе так нужен вепон 4го лвлв... там балиста как бы уже будет смачно 145атк+70 ну это ваще канешна красота... но под такой вепон как бы и билд с птицей уже неочень интересен, под такую херню куда интереснее билд делать на чисто дамаг... ты блин, как дьзюзько, если что то непонятно, то лучше делай соответвующую тему и давай обсуждать что у тебя не идет, и что ты не понимаешь... а то всё в какашку превращаешь - тему начал по запросу итемов, а срач устраивашь на всё подряд... любая информация полезна когда она имеет логическое место, а иначе это просто куча хлама которая только всех отпугивает
мужик я грався коли я мав 86 Круза і качав його в ОРК данжі 2гого лвла)))) на отих мавпах і ЛАБУ ходив і всюди куди міг... лиш грав в клубах тому тупив довго поки ПК не купили батьки в той час)))
Ну я хантер мені то навізо від сага Енчант? чи він дає я такого на ханта не памятаю, тому що грав на Рогах Крузах і Прістах... за інфу згідний, я просто з тобою поділився що дамагу багато не дало, я не шарю в цьому патчі всі нюанси) я тебе взагалі за вінги спитав чи тобі потрібні Ангелінг))) зараз створю під це новий пост (за патч) if any body have much Oridecon - can gived me some? i need HB+9 maybe, i not want to asking Oridecon for +10, maybe +8 maybe +9 ) need Skeleton Workers x2 and composite bows (4) = 100500 xD) or x2 +10
28-05-2024, 08:38 PM
п.с. твої гроші помагають ще двом новим гравцям))) добро розповсюджується))
28-05-2024, 11:15 PM
композит 29 на +10 = 39 +10 атк от 2х скелетонов... ладно 50 атк + 30% по большим монстрам, а что еще?
под какую локацию/мобов лук готовишь?
29-05-2024, 01:00 AM
ну я думав під гонрюн, або стінгів... але бу в на стінгах і вони взагалі дно.... ліпше під якихось аноліанів підготовити... типу драніліани... + ППЕ підуть під пару мвп наскільки памятаю.
поки самий сік це є Драніліани на комодо біч і на аноліани тоді підходять тоже. а так то КАХО треба вибивати певно
а че в клоктавер не хочешь? клоки алярмы райдворды - формлесы, под них довольно легко.... там есть мелочевка типа панков, под них можно второй лук сделать... и если бота ставить то в 2 лука ваще ему будет хорошо...
ваще както к сайзу больших привязываться не понимаю прикола... там бонус нужен от вепона по сайзу - тогда будет профицит в дамаге. но тут у тебя наоборот - у луках на больших мобах наоборот штраф 25% https://ratemyserver.net/index.php?page=misc_table_size ну как бы ваще не выгодно... я бы тебе посоветовал освоить локу https://my.uaro.kiev.ua/map/view/?map=yuno_fild03 тут 3 расы. ну и всеравно я не понимаю прикола, ты береш лук у которого 50 атк, картами пытаешься увеличить атк допустим 4 карты по 20% = 80% от 50 = 40, а это получается в сумме 90 атк! возьми 4 андре карты = 4 х 20атк = 80, в сумме получится 80+50=130.... ну хантер бов на +5 заточенный (в безопасной заточке!) = 120+25, ты без ипаторики и по дешмансу больше получаешь. я ж тебе показывал уже, ты можешь выигрывать только на элементах, т.е. это выглядит так: берешь лук на 100 дамага, добавляешь +20% дамага по огненным монстрам, берешь огненные стрелы и идешь на монстров с 200% урона в огне (ГЕОГРАФЕРЫ), тогда получается, что твой дамаг в элементе в 2 раза больше, и карта тебе даст на выходе не 20%, а 40% --- т.е. если ты всунешь 2 карты мандрагоры, то у тебя получится 140 дамага от лука + 25 от стрелы, который умножается на 2 , потом там делется на кофициенты, вычитаются дефенсы тратату,трутут,прутуту... ну короче выхлоп какойто будет.... Вот тут и кроется большая часть прикола, если бонус от карты всунут в формуле - в куске формулы, которая считает дамаг лука, то 20% от 100 = 20атк, как бы разницы совсем нету, что ты карту мандрагоры сунешь, что андре.... но если бонус от карты работает на всю формулу дамага, то тут как миниму попадает еще и дамаг от стрелы, и еще должен попасть бонус от коэфициента элемента ( короче, только в таком случае карта будет давать 40% а не 20%) ну а на юнофилд тебе только стрелы на элемент меняй, а лук берешь универсальный просто дамага побольше... у меня лазер с хантербовом +5 уже снайпер и он зацеплен на химку - тупо её качает на генералах, нормально скорость хорошая... и это даже притом что снайпер бегает за химкой, а она каждые 1,5-2 часа берает в тавн пополнять расходники, чистить хранилище и варить поты ![]() ![]() +++ Не с сайзом перепутал скел-воркеры на медиум... ну короче всеравно фигня полная у тебя даже в теории |
« Next Oldest | Next Newest »
|