я мав наувазі спростити торгівлю - так можливо Онлайн шопінг, напевно це дісйно запарливо. лекше створити локацію і добавити НПЦ хоч в одному місті для телепорту. Але S/T чи як воно не памятаю.. типу продам\обміняю це актуально, малий сервер по онлайну і типу потрібно напевне, я ще попробую когось пригласити сюда але 99,9% хто грались займаютсья своїм життям і їм по 40 років з дітьми))) я ще поки маленький 30 роців майже 31...
- я чесно, щераз говорю: я хочу тут лишитись і помагати зробити гру ліпшою і приємнішою,- так я впав на голову вам як прибитий чмирь який чимось недовольний, але за спиною в мене багато досвіду з цієї гри на різних серверах і щось доповнити (в мірі можливості) я завжди скажу.
-Створіть відповідний пост тут аби свої думки розказували гравці, а то я навіть не знаю як створив цей пост - чесно))
я ще грав коли ТімСпіком користувались бляха... та думаю всі ви тут такі))
+ запитання:
Живих людей є 20+? тобто не закинув мужик 4 бота і фармить 4 локації
я ще попробую в тік ток якесь відео записати, якщо трішки завіруситься то з 5-10 чоловік зайдуть на серв
- я чесно, щераз говорю: я хочу тут лишитись і помагати зробити гру ліпшою і приємнішою,- так я впав на голову вам як прибитий чмирь який чимось недовольний, але за спиною в мене багато досвіду з цієї гри на різних серверах і щось доповнити (в мірі можливості) я завжди скажу.
-Створіть відповідний пост тут аби свої думки розказували гравці, а то я навіть не знаю як створив цей пост - чесно))
я ще грав коли ТімСпіком користувались бляха... та думаю всі ви тут такі))
+ запитання:
Живих людей є 20+? тобто не закинув мужик 4 бота і фармить 4 локації
я ще попробую в тік ток якесь відео записати, якщо трішки завіруситься то з 5-10 чоловік зайдуть на серв