Бабло це класно, я би собі взяв ще і своїх би новеньких підігрів тоже, бо дав по 1.5кк і шмотом який міг тоже. але памятаю як ці КК йдуть на всьо + поти то це жесть. мені 2кк хватало на 70-78 лвл певно, але я качався на вищих лвлах тим і поти їв) мені 6кк дати їм ще по 2кк, а на мене ще хватає є 4м і вродіби 4-5м в банку аби коли в них гроші закінчаться дати іншим героєм і до них не бігти з локи на якій є)
за поти, лише СП, а хп того купити можна. а на 1к потів 1кк - це норм
і ще я хз АОА б, в вас його як простого луту, а моїм новачкам майбутнім би підійшло ( я всі що ти мені дав то вже мужикам роздав)
тай все, луки по КД буду збирати і десь на днях ще більше розберусь з ботами (бо це я бачу маст хев) просто тупий в тому як пробка і нічого мені не помагає стати розумнішим в тому))) навіть відосіки)
за поти, лише СП, а хп того купити можна. а на 1к потів 1кк - це норм
і ще я хз АОА б, в вас його як простого луту, а моїм новачкам майбутнім би підійшло ( я всі що ти мені дав то вже мужикам роздав)
тай все, луки по КД буду збирати і десь на днях ще більше розберусь з ботами (бо це я бачу маст хев) просто тупий в тому як пробка і нічого мені не помагає стати розумнішим в тому))) навіть відосіки)