мужики, я дійсно виьачаюсь бо не вмію в ті боти грати.... я завжди на офах грав і в тому всьому я тупий пздц... попрошу тебе дати ще хілок якщо маєш багато.. хоть 1к більше не тре: ще 200 залишилось... мана тоже залищилась 900 і тк.д. на хантері не відчутно. сцукаа настрою того бота і зроблю ґЛК або паладіна, а як я вживу граю то певно гостінг карту або ангелінг вибю.... п.с. продам вінги))) за щось... но мені головне аби Адмін серверу в нього ж точілка є... заточив ті луки які ти мені даєш +10 2 шт. на драніліани і на ППЕ на які я бота хочу поставити... зара бю райдріки аби карта впала на свордмена.. ще не ріхив ким буде... якщо бот заканає то ЛК якщо ні то ГК Круз....кароче вибачай я часто таке пишу))) но допомога пішла навіть на 2+ тому що в гільду яку я створив з МОТРі в якій був 1.5 роки є ще 1 військовий і все що ти мені дав кінжали я віддав йому))) окрім двох на свордмена бо йому на зіфа не підходить....
ну всьо вибачаюсь за повідомлення але якщо маєш можливість дай ще потів мені... в мене 200 залишилось а на сп чи ману ти дав багато.... ще з 1к є. настрою ботів хоть ППЕ набю і круза або найта вкачаю)))
він просто грає на Рога я апсолютно все відда йому))))) лишились 2 отих двох ручних мечів..... кароче хочу бота вміти користуватись... аби я наханті грав а бот ППЕ бив може Гідри .... пезда чесно як вам легко... я то всьо в свій час роблю((( але щераз дякую вам і можливо, можливо ви заточете мені +10 той лук було б просто пикрасно і я вам би дуже дякував бо мене +* йде і є 1 лук... но на +9 ніодин не пішов маючи лаку 50+ знаю можна міняти але я як на МОТРІ робив)))
ну всьо вибачаюсь за повідомлення але якщо маєш можливість дай ще потів мені... в мене 200 залишилось а на сп чи ману ти дав багато.... ще з 1к є. настрою ботів хоть ППЕ набю і круза або найта вкачаю)))
він просто грає на Рога я апсолютно все відда йому))))) лишились 2 отих двох ручних мечів..... кароче хочу бота вміти користуватись... аби я наханті грав а бот ППЕ бив може Гідри .... пезда чесно як вам легко... я то всьо в свій час роблю((( але щераз дякую вам і можливо, можливо ви заточете мені +10 той лук було б просто пикрасно і я вам би дуже дякував бо мене +* йде і є 1 лук... но на +9 ніодин не пішов маючи лаку 50+ знаю можна міняти але я як на МОТРІ робив)))