Знайдені баги
Information 
Привіт!
Хочу зарепортити наступні баги (з пруфами) та нюанси.

Баги (дивись скріншоти для інформації): 
1. в магазинах місцями продається "Unknown item" (дивись скріншот)
2. походу таки звідкись тягнеться друга база, бо раніше мій бот біля Пайона бив мобів і обходів Big Foot (ведмеді), але сьогодні я бачу що він лупить Bigfoot - ті самі ведмеді, лиш інакше називаються. Пишу про це бо пам'ятаю що були розмови про другу базу і це виглядало як проблема.
3. дерижабль з Ізлюда не рухається взагалі, не об'являються зупинки, не з'являються портали, вінги не працюють, команда @die - теж не працює (дивись скріншоти з дерижабля + чат в одному з них)
4. дублікати НПЦ місцями підтверджую, зокрема в Морроку, називаються однаково, але виглядають по-різному і стоять або на тій самій точці, або з різницею в пару квадратів (ще один пруф за другу базу)

Нюанси:
1. збився лічильник донатів в Rachel. Чума писав що поправить, проте НПЦ досі хоче десь в районі 9283 донатів

Attached Files Image(s)

Reply
+1 бага, але вона плаваюча.
Періодично збивається кольорова гамма і трава стає білою, а сьогодні взагалі ось таке сталось

Attached Files Image(s)

Reply
(17-07-2026, 08:55 PM)luchynpavlo Wrote: +1 бага, але вона плаваюча.
Періодично збивається кольорова гамма і трава стає білою, а сьогодні взагалі ось таке сталось

Это не проблема с клиентом - это у тебя официальный клиент, это у тебя что то с железом проблемы. видео-чип, видео-память, озу - поганяй свой компьютер какиминибудь тестерами или стрес-тестерами cpu-z/gpu-z. попробуй с плашками озу поиграться... ну на мой глаз, подозрения больше похожи на проблему с видео памятью или у тебя сильно разогнана видяха
Reply
+ дирижабль
Reply

Vote for me: #1 #2 #3 #4 #5 #6 #7 #8 !