Forums
need help vs items - Printable Version

+- Forums (https://uaro.kiev.ua/forum)
+-- Forum: uaRO (https://uaro.kiev.ua/forum/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: World of Ragnarok Online (https://uaro.kiev.ua/forum/forumdisplay.php?fid=39)
+--- Thread: need help vs items (/showthread.php?tid=36)

Pages: 1 2 3 4

RE: need help vs items - Sergio - 25-07-2024

нихира не понял....
короче обіцянка-цяцянка - де є відгуки? Smile

RE: need help vs items - eer23 - 25-07-2024

мій один ставив, а на мій мел не приходить КОД ніяк хз що за
зараз щераз попробую - це в моїх інтересах аби більше людей тут було)

но на якомусь рагнарок пріват проголосував ось тільки що

https://www.arena-top100.com/index.php?a=in&u=fbsd61#google_vignette

ось тут

якщо ти ще є я би пару шузів половив від тебе, я ще спати з 3-4 години не буду

RE: need help vs items - Sergio - 26-07-2024

минут 30-40 и завалюсь в игру
+++
++++
почту гмейла и укрнета работает, яхушная тоже
+++
та на остальные забей, то не рейтинги, то рекламные площадки, но с них толку маловато

если чё, то для барда и данцы - балалайки и плети не продавайте! заберу всё кроме 1ого лвл

RE: need help vs items - eer23 - 26-07-2024

ок, напевно не тут треба писати але я вже як "унікум" блін завжди тут все пишу))

можна щось зробити з ботом аби він коли 2 хв нічого не робить на одній точці (застряг чи як в орк данжі бє НПЦ Орка) щоб він вінгався? або просто раз в 5 хв юзав Вінг на карті?*

ну тут основной вопрос в том что - почему он у тебя 2 минуты стоит без дела? может быть ты думаешь что он без дела стоит?
например, он пытается атаковать моба но не может подой, в коре есть опции по этому поводу
можно и твою логику реализовать, я нечто подобное делал.
по поводу нпц-моба есть фикс, что бы кора не видела этих мобов
посмотри соседнюю ветку форумов

RE: need help vs items - eer23 - 27-07-2024

ок.
ще поставте напевно ГВ час (типу щоб знали коли) Вказуючи що це Центральний час, бо я не розумію чи це Київський чи який час

і ще який в вас лвл Гільдії зараз? десь певно з 30+

RE: need help vs items - Sergio - 27-07-2024

https://my.uaro.kiev.ua/ranking/guild/
помойму по киеву, но в теории должно быть по ютс

RE: need help vs items - eer23 - 31-07-2024

я тупий, наголошую неоднократно... сьогоодні Середа "20:00 " коли ГВ? ми йдем пробувати взяти якийсь замок

ти як Медвечук - вибача за налогію модеш нах послати - чесно...ю. просто ніхуя не понятно по якому часу (поясу) ГВ

за медечука вибачаюсь в моїй хмільній голові це було норм таку аналогію скрафтити але кколи перчитав то повна дупа

RE: need help vs items - Sergio - 31-07-2024

та пофиг когда, идите) там и так ктото уже позахватывал замки)

RE: need help vs items - eer23 - 01-08-2024

в тебе в ласт раз меценацтво попросити можна?
в нас вже багато ботять вже мають гроші, але сьогодні 3х нових зустрів -15кк в самого 13. якщо не нагло муфлери Орі можна булоб а особливо Елуніуми))) ну і муфлери аби заточити +7+8 можливо - дякую

RE: need help vs items - Sergio - 01-08-2024

зеньку подкинуть могу, а муфлеров и ботов слотовых нету, там давно уже боты не бегают, я предупреждал, что вы сильно портите шмотки... елунек нету, ориков могу пару сотен подкинуть

RE: need help vs items - eer23 - 01-08-2024

ну від орідеконів не відмовлюсь - Гроші візьму бо роздаю постійно а сам знаєш що не всі кому даю гроші залишаються на сервері а за муфлери в мене трішки є так і не точив і шузи +7 2 штуки маю))) детебе чекати я зараз заходжу на сервер на Ханта

я ж натупив пздц як і немаю Пріста для хантера... і 15кк йдуть на 3-4 дняч на поти

я в РО напишеш

ну 10000 потів 1200 бо я не баригою купую собі а хантом 12кк чуть перебільшив))) це 4-5 днів деколи до тижня доходить аби їв поти і качався без пріста

а як нових зустрічаю це - 4-5кк з рук. і не знаєш будуть вони грали чи ні... можливо планку зменьшу бо 4 людини так і не вернулись в онлайн

RE: need help vs items - Aligator_Gena - 01-08-2024

Как на гильдию поставить картинку и можно ли её сделать самому?

та погугли, я по первой ссылке сразу же всё сделал

Назару скинул бабло и орики

RE: need help vs items - Aligator_Gena - 01-08-2024

я Порн Хаб картинку не могу найти в нужном разрешении! И еще хотел спросить , есть ли вариант в нифе кафру поставить что бы можно было сохранятся?

RE: need help vs items - Sergio - 02-08-2024

в нифе должен быть, неделю назад вроде админ должен был там поставить стандартную кафру. давно смотрели? проверь, плз

RE: need help vs items - Aligator_Gena - 02-08-2024

Есть кафра и сохранится можно! Завтра ханта с пристом туда отправлю)

RE: need help vs items - Aligator_Gena - 04-08-2024

Zerom , Draniliar , Requiem Cards  someone needs it (Free) Комусь треба , зером , драныльяр , реквыэм карти! Нужны кому то зеромы, дранильяр, реквием карты! (БЕЗПЛАТНО)

RE: need help vs items - Sergio - 04-08-2024

наконец-то раздразнили мы народ Smile))

RE: need help vs items - eer23 - 11-08-2024

якщо драніліани це 20% по воді в пушку - тоді мені треба)))

та багато нових є, більшість воєнних навіть)))

RE: need help vs items - Sergio - 11-08-2024

А отзыв отписать слабо Smile))

RE: need help vs items - eer23 - 11-08-2024

та в мене не виходжить я трьом сказав. Один зміг зарегатись він залишив. НАм двом з Алігатором не вийшло зарегатись бо не приходить на пошту нічого...
Ще запитання про ніф і ботів (як зазвичай тут всі обговорювання) типу ми ставим Ніф_01 чи 02 непомню... але бот підходить до варпу і в нього "??????????" що робити? обясни мому другові - я йому передам)))))

і дай особисто з 20кк+ бо мої вже заробляють більше чим я хм понадавав аж стидно... а я дальше того ханта мучаю)))

мав наувазі шо я віддавав нежалів, а тепер мужики розчухлились в ботах хоть більше 50% і заробили вже й більше чим в я їм понадавав, а сам бомж і просити в них не хочу))) в тебе останній раз вкрасти хочу а потім свого баригу настрою нарешті аби щось десь там робив і заробляв бо пздц. а я ше ГМ гільдії.... хоч у нас Парламентсько Президенська Республіка
типу я залежу від їхньої думки напряму та й вони від моєї коли мені заманеться... якось ділимо владу і дискусуєм - це думаю правильно)))

ще вибач я ненайшов де сказати. але нехай цей місяць 100% буде останнім з таким ГВ. Всі фармалять все підряд а треба норм ГВ зробити. Наприклад 5 замків Пронти і по 1 кожного міста. а щей якби зробили що ЦЕНТР пронтери має особливий статус та ГВ можливо в особистий час чи якось так і бажато без ботів (це не можливо) але можливо зробити 1 замок на Всьо ГВ на цілу годину. Де буде дійсно якась баталія та й можливо підняти призи за той замок.. чи там буде 5 ОКА чи що якщо це можливо - думки в голос нічого більшого))) та більше точно але так сказав

-та знвоу каші намолов, думаю привик

ты хоть чуть чуть точки ставь меж мыслями. Зеню дам - легко, вечерком - попізже, ну как обычно
про ботов в нифе нифига не понял, пусть пишут - выкладывают проблемы - будем разбираца, первая мысль, что у бота координаты порталов не соответствуют серверным.
про гв нихера ваще не понял, если хочешь чёто мутить, то во первых у меня нету доступа к сервер, и ни каких малейших прав в нем, я такой же игрок как и ты. Во-вторых, если чёто хочешь мутить - шторми админа... он тут ваще редкий гость Smile, та и я его в онлайне както редко вылавливаю, хз чё там у него ща варится

и в третих, главне отзывы по этой статье, все остальные голосовалки не имеют большого рейтинга, главное по ним уже получено (количество ссылок для поисковиков)
https://uaro.kiev.ua/forum/showthread.php?tid=29
А "рейт май сервер" на нем реальные люди смотрят списки серверов. используй почту гугла, укр.нет, яху - сюда точно приходит, если без ощибок указіваешь

где ты там? должен быть тут Smile

RE: need help vs items - eer23 - 12-08-2024

поняв, чекаю)

RE: need help vs items - eer23 - 16-08-2024

спитай чи ГМ має Кахо карти... я б 3-4 забрав ... не памятаю хто в Магмі багав але то вже Адванси були.... певно точно штук з 8 мають))) і вродіби його гільда. бо Кахо дуже треба

RE: need help vs items - Sergio - 16-08-2024

1. я не гм)
2. я в магму не ходил
3. карту не имею

RE: need help vs items - eer23 - 17-08-2024

я знаю що ти не ГМ ти не офіційний зам ГМа.
Просто я бачив вродіби його боти в магмі бігали, думав спитаєшся в нього, тільки в тебе є контакти з ним. а мені кахо дуже потрібні

RE: need help vs items - eer23 - 17-08-2024

друже прости, бачив паті ГМа.... 7 снайперів 2 ЛК і друга паті 6 лампових Рогів на Райдріках... можеш випросити в нього хоч 3-4 райдрік карти на мою гільду?? якщо не важко в нього точно з 10+ є

я ж абісали не прошу, а на гільду райдріки в нього точно мають бути 10+ нам би хоч 4-5 аби кожному майже дати по 1

ще вибачай попроси змінити Дуельки... після 1 дуельки треба чекати 1 годину часу - що це за неповага до дуелянтів?!))) най буде без КД просто. після ПВП нехай можна буде щераз дуель кинути

RE: need help vs items - Sergio - 18-08-2024

если ты про админа, то напиши ему в личку, зайдет - увидит

RE: need help vs items - eer23 - 18-08-2024

я навіть нік нейму його не знаю

https://uaro.kiev.ua/forum/showthread.php?tid=29
смотри на первый пост Smile

говорит что у него нету

RE: need help vs items - eer23 - 22-08-2024

друже ми дуже просим Орідаконів та Елуніумів, якщо є поділись) Райдріки КАХО Віспери но головне Елуніуми та Орі, вже від себе муфлери ПЛИТИ якщо є - вибачай за нескромність)) можеш і грошейдобавити мені бо я вродіби єдиний хто невміє їх заробляти тут

RE: need help vs items - Sergio - 22-08-2024

орики и зени накину вечерком, остального нету тупо...
орики дропают с минералов на севере эйнброха у меня там 2 патьки бегает на империумы)))
2 ботае есть же - ставишь что бы бегал на какието карты, а остальной лут в продажу... а если у тебя бот бегает и только карты ждет в дропе то оно естественно что ты бомж Smile
у меня 15 ботов трудится на общее благо, с момента последнего сброса зенек тебе, всего 30 лямов подтянули

RE: need help vs items - Aligator_Gena - 22-08-2024

Можно вопрос , а что с империумами делать ? я кроме ( Голден белс , Корони мыстери ) ничего не нашел!

RE: need help vs items - Sergio - 22-08-2024

https://my.uaro.kiev.ua/item/view/?id=10016
https://my.uaro.kiev.ua/item/view/?id=5081
это вот это за империум можно получить? даже не знал Smile
https://uaro.kiev.ua/forum/showthread.php?tid=72 - Berzebub Card Quest

RE: need help vs items - Aligator_Gena - 27-08-2024

Всё есть , а карту не делает ! Подскажите пожалуйста!