А ось, пельмешки вже після заморозки.

Тепер про варінні. щоб вийшли смачні пельмені, потрібно виконати наступне:

Ставимо каструльку з холодною водою на вогонь, як вода закипить солимо і перчимо воду, додаємо пару-трійку лаврових листочків, чайну ложку вершкового масла і маленьку голівку ріпчастої цибулі, причому в шкірці (попередньо помити) Потім додаємо наші пельмешки і варимо до готовності.

Уральськими називають пельмені з крупно рубаним фаршем, а ось Сибірськими пельменями називають через те, що їх завжди традиційно подають з гострим соусом. Гірчиця змішується з оцтом. Пельмені подаються з вершковим маслом і трохи перчені, окремо подається соус. Для тих, хто гостре не любить, подаємо сметану, можна в неї подрібнити зелень петрушки.

Вчені вважають, що слово "пельмень" це спотворене слово "пельнянь" (з фінсько-угорськими коренями). Т. к. Перша частина слова "Пель" означає слово "вухо", А друга "нянь" означає "тісто". Виходить "тестянное вушко". З часом це слово трансформувалося у відоме всім нам слово "Пельменів".

Я сподіваюся, що рецепт виклала зрозуміло, якщо що, то питайте, обов’язково відповім! Всім смачного! )))

Also you can order here.

Також можна читати


Share →